NEWSROOM

Love for Life

Jaarbeurs | Utrecht

Love for Life

Love for Life

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016 opent Jaarbeurs haar deuren voor Love for Life. Een positief lifestyle event met inspiratie en informatie over food, body & mind. Bezoekers maken kennis met de laatste trends, ontvangen tips, proberen dingen uit en gaan zelf aan de slag met workshops en try-outs.

Naar persberichten »

Love for Life

 • Positieve reacties op eerste editie Love for Life

  9 juni, 2016
  De eerste editie van Love for Life is positief ontvangen. Dit nieuwe lifestyle event voor vrouwen die op zoek zijn naar een beter gebalanceerde levensstijl, vond plaats op 4 en 5 juni in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Lees meer >>

 • Hardloop-ambassadeur Aart Stigter: ‘Hardlopen is vrijheid’

  19 april, 2016
  Tijdens Love for Life, een lifestyle event voor vrouwen op 4 en 5 juni in de Jaarbeurs in Utrecht, geeft Aart Stigter een hardloopclinic. Stigter, ambassadeur voor het hardlopen, professioneel hardloper en organisator van meerdere hardloopevenementen neemt de deelnemers op hardlooptour door Utrecht.

  Lees meer >>

 • Adviseurs NOC*NSF geven persoonlijk sportadvies tijdens Love for Life

  19 april, 2016
  Onderzoek van NOC*NSF wijst uit dat 1,2 miljoen Nederlanders die nu nog niet sporten dat wel heel graag willen gaan doen. Tegelijkertijd merkt de organisatie dat het voor veel mensen een uitdaging is om die voornemens ook daadwerkelijk waar te maken.

  Lees meer >>

 • Beter in balans met love for life

  29 januari, 2016
  Een druk sociaal leven, carrière maken, persoonlijke groei, sporten en ontspannen en ook nog een goede moeder zijn. Vrouwen willen (en moeten van zichzelf) heel veel en het liefst alles tegelijk. Het moderne leven is haastig en juist in deze vluchtige tijden wordt een bewuste levensstijl steeds belangrijker.
  Men is op zoek naar een gezonde balans tussen werk en privé en dat gecombineerd met gezond eten en voldoende bewegen. Al deze elementen komen samen in het nieuwe event Love for Life, op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Lees meer >>

RSS

Beursimpressie

Contactpersoon

Voor meer informatie over de beurs kunt u contact opnemen met Wim Weijmans (Manager Marketing Operations).

Wim WeijmansContactpersoon
Wim Weijmans
E: wim.weijmans@jaarbeurs.nl

T: 030 295 2796

Algemene informatie

Love for Life

Het event wordt gehouden op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Openingstijden:
Zaterdag 4 juni:
10.00 - 18.00 uur
Zondag 5 juni:
10.00 - 18.00 uur

Naar beurswebsite »