NEWSROOM

BIKE MOTION BENELUX

2 t/m 4 maart 2018 Jaarbeurs | Utrecht

beursnaam

Bike MOTION Benelux

Bike MOTION Benelux is dé grootste sportieve fietsbeurs in de Benelux. Je vindt er de nieuwste accessoires, innovatieve technieken en vaardigheden, routes, bestemmingen, kleding en natuurlijk de nieuwste sportieve fietsen. Dit jaar staat de beurs, die van 2 tot en met 4 maart wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, in het teken van Zwitserland.

Bike MOTION vindt nu in hetzelfde weekend plaats als Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience. Het resultaat: maar liefst negen grote hallen van het Jaarbeurscomplex staan volledig in het teken van fietsen, wandelen en outdoor! Met een toegangskaart voor Bike MOTION Benelux, kunnen bezoekers gratis de andere twee events bezoeken.


Naar persberichten

Persberichten

 • Zwitserland themaland Bike MOTION Benelux, E-bike Xperience en Fiets & Wandelbeurs

  29 september, 2017
  Outdoorwalhalla Zwitserland staat in 2018 volop in de schijnwerpers. Van 2 tot en met 4 maart is Zwitserland namelijk het themaland van zowel Bike MOTION Benelux als E-bike Xperience en Fiets en Wandelbeurs. Deze drie events vinden dan gelijktijdig plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Lees meer >>

 • Met Bike MOTION Benelux 2018 bruisend het nieuwe fietsseizoen in

  21 juni, 2017
  Bike MOTION Benelux markeert in het voorjaar van 2018 de start voor het nieuwe wielerseizoen. De markt heeft positief gereageerd op de verhuizing van Bike MOTION naar het vroege voorjaar. Alle grote merken die hun vizier richten op de sportieve fietser zijn van de partij. Met de ambitie om het aantal deelnemers van de laatste editie te overtreffen belooft het een vliegende start te worden. Bike MOTION Benelux wordt van 2 tot en met 4 maart gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Lees meer >>

 • Zeer succesvolle 20ste editie Bike MOTION Benelux

  21 oktober, 2015

  Beurs voor sportieve fietsers druk bezocht

  Ruim 30.000 sportieve fietsers kwamen van vrijdag 16 tot en met maandag 19 oktober naar de Jaarbeurs in Utrecht om de nieuwste modellen en accessoires te spotten en deze meteen zelf te testen. Anne-Marie Vos, Brand Manager van Bike MOTION Benelux, is zeer tevreden: “Samen met alle 251 deelnemers, het grootste aantal deelnemers tot nu toe, hebben we meer sportieve fietsers getrokken dan ooit. Dit succes is mede te danken aan de nieuwe koers die we zijn ingeslagen. Er zijn meer activiteiten aan de beurs gekoppeld met elementen als het High Speed e-bike testparcours, het grootste indoor mountainbiketestparcours in Europa en het evenement Ride with the Pros op de zondag.”

  Lees meer >>

RSS

Beursimpressie

Contactpersoon

Voor meer informatie over de beurs kunt u contact opnemen met Rianne Lantinga.

Contactpersoon
Marianne van der Zwaag
E: marianne.van.der.zwaag@jaarbeurs.nl
T: 06 8234 5146

Algemene informatie

Volgende editie Bike MOTION Benelux

Bike MOTION Benelux vond in 2016 voor de laatste keer plaats in het najaar. Vanaf nu verschuift de beurs naar het voorjaar. De eerstvolgende editie vindt plaats op 2, 3 en 4 maart 2018, tegelijk met e-Bike Xperience en de Fiets en Wandelbeurs. 

Door deze drie beurzen naast elkaar te plaatsen wordt juist op hét moment dat de meeste sportieve fietsers van plan zijn om een nieuwe fiets te kopen, een krachtig fietsplatform gecreëerd dat de jaarlijkse start van het fietsseizoen duidelijk zal markeren en de handel in beweging zal zetten.