NEWSROOM

BouwBeurs 2019

4 februari t/m 8 februari 2019 Jaarbeurs | Utrecht

beursnaam

BouwBeurs

De BouwBeurs is dé vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Hier toont de bouwtoelevering haar innovaties en oplossingen voor de bouwopgaven van morgen, komen de voorschrijvers, adviseurs en verwerkers en worden ideeën uitgewisseld, relaties versterkt en nieuwe contacten gelegd. 

Focus en overzicht
De beurs richt zich op de uitvoerende bouw: aannemers, bouwkundigen, ZZP’ers, woningcorporaties en handel & toelevering. De heldere sectorindeling, doelgroepgerichte thema's, paviljoens voor specifieke onderwerpen, themalocaties en een sterk inhoudelijk programma zijn daarvan aansprekende voorbeelden.

De BouwBeurs telt zo’n 550 deelnemers, gelieerd aan het evenement zijn Bouw & ICT, Material Xperience, Building Tomorrow, Het Gala van de Nederlandse Bouw en De Nederlandse Bouwprijs.

Naar persberichten

Bouwbeurs 2017

 • Jaarbeurs lanceert online platform voor uitvoerende bouw

  17 mei, 2017
  Jaarbeurs heeft dinsdag 16 mei BouwBeurs.nl gelanceerd. Het nieuwe online platform is gekoppeld aan het in de bouwsector populaire evenement BouwBeurs. Het platform richt zich met productnieuws en innovaties op de uitvoerende bouw. Aan bouwbeurs.nl is een e-mail nieuwsbrief gekoppeld die wekelijks naar 50 duizend abonnees wordt verstuurd.

  Lees meer >>

 • BouwBeurs 2017 buitengewoon succesvol afgesloten

  10 februari, 2017
  Vijf dagen lang overvolle gangpaden, exposanten met volle orderboeken en een niet te stuiten enthousiasme van ‘de mensen die het gaan maken’. BouwBeurs 2017 is buitengewoon succesvol afgesloten. De beurs heeft alle bezoekersprognoses overtroffen. Deze editie was goed voor bijna 75 duizend bezoekers. De beurs werd van 6 tot en met 10 februari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Lees meer >>

 • Winnaars De Nederlandse Bouwprijs 2017 bekend

  6 februari, 2017
  De winnaars van De Nederlandse Bouwprijs 2017 zijn bekend. De prijzen werden in drie categorieën uitgereikt. De winnaars zijn: Renovatie Hoofdkantoor a.s.r., Robotarchitectuur en Rivierpark Ruimte voor de Waal in respectievelijk de categorieën Gebouwen, Bouwmaterialen & -systemen en Civiele Kunstwerken. De publieksprijs ging naar Het 4e Gymnasium. De young professionals Faidra Oikonomopoulou & Telesilla Bristogianni werden uitgeroepen tot Talent met Toekomst.

  Lees meer >>

 • Overzicht activiteiten BouwBeurs

  12 januari, 2017
  Aan de BouwBeurs is een groot aantal activiteiten gekoppeld. Van het Gala van de Nederlandse Bouw tot de Bouwbeurs Battle. Van het Renovatietheater tot de Themazone 4TU.Bouw. Bezoek het Strobouwplein of volg een van de excursies naar grote bouwprojecten direct rondom Jaarbeurs. Daarnaast zijn er elke dag seminars en lezingen. We hebben alle activiteiten overzichtelijk onder elkaar gezet.

  Lees meer >>

 • De architectonische potentie van 3D-betonprinten op BouwBeurs 2017

  28 december, 2016
  De mogelijkheden van beton worden weer volop benut, dat laat het Cement&BetonCentrum zien tijdens BouwBeurs 2017. Het centrum toont het brede scala aan mogelijkheden van 3D-betonprinten. Vijf vragen aan Coen Smets.

  Lees meer >>

RSS

Beursimpressie

Contactpersoon

Voor meer informatie over de beurs kunt u contact opnemen met Wim Weijmans (Manager Marketing Operations).

Wim WeijmansContactpersoon
Wim Weijmans
E: wim.weijmans@jaarbeurs.nl

T: 030 295 2796

Algemene informatie

BouwBeurs 2019

De volgende editie van de BouwBeurs wordt gehouden van maandag 4 t/m vrijdag 8 februari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Laat persberichten automatisch naar uw e-mailadres verzenden.
Aanmelden »

Volg Jaarbeurs

Naar beurswebsite »
Naar online platform »