NEWSROOM

E-bike Xperience 2017

11 en 12 februari 2017 Jaarbeurs | Utrecht

E-bike Xperience - Jaarbeurs | Utrecht

E-bike Xperience

E-Bike Xperience is het beste event om je te laten voorlichten over e-bikes. Drie speciale testparcoursen, die ook nog zijn voorzien van verschillende ondergronden. En omdat die parcours in de grote hallen van Jaarbeurs liggen, onafhankelijk van het weer buiten. Binnen kan je altijd goed testen.

Tientallen exposanten nemen honderden testfietsen mee, daar zit gegarandeerd jouw droomfiets tussen. Laat je voorlichten door de specialisten van de merken. Meerdere onafhankelijke experts beantwoorden de moeilijkste vragen en geven informatie over accu’s, motoren en actieradius.

De volgende editie van E-bike Xperience vindt plaats van 2 tot en met 4 maart 2018, tegelijk met de Fiets en Wandelbeurs. Ook vindt dan de sportieve fietsbeurs Bike MOTION plaats. De combinatie van deze drie beurzen betekent dé start van het fietsseizoen in de Jaarbeurs.

 Naar persberichten

EbikeXperience

 • Ruim 40.000 kilometer gefietst op E-bike Xperience

  14 februari, 2017
  Op zaterdag 11 en zondag 12 februari vond in de Jaarbeurs in Utrecht E-bike Xperience plaats. Bezoekers trotseerden de sneeuw en kou en hebben op één van de drie indoor e-bike testparcours hun potentiele nieuwe e-bike uitvoerig getest en samen ruim 40.000 kilometer afgelegd. Langs dit 1,5 km lange testparcours stonden zo’n 40 aanbieders van e-bikes om hun fietsen door het publiek te laten testen en uitleg en tips te geven.

  Lees meer >>

 • Elektrische fiets kopen? Doe de test op E-bike Xperience

  3 februari, 2017
  De elektrische fiets is razend populair. Dat vindt Hans de Looij van de ANWB niet zo gek. “Er zijn zoveel ontwikkelingen en innovaties in de branche. Het suffe imago schuift echt naar de achtergrond.” Op zaterdag 11 en zondag 12 februari informeert de e-bike deskundige tijdens E-bike Xperience in de Jaarbeurs in Utrecht de bezoekers over alles wat je moet weten bij de aanschaf van een elektrische fiets.

  Lees meer >>

 • Waar moet je op letten bij de aanschaf van een E-bike?

  13 januari, 2017
  Kees Bakker oftewel ‘TestKees’ geeft handige tips

  De elektrische fiets is bezig aan een opmars. De e-bike vindt gretig aftrek bij een alsmaar jonger wordende doelgroep, blijkt uit de omzetcijfers van de fietsersbranche. 

  Lees meer >>

 • Positieve trend e-bikes ook zichtbaar in animo voor E-bike Xperience

  15 december, 2016
  De populariteit van de e-bike in Nederland stuwt de omzet voor de Nederlandse fietsbranche, blijkt uit de uitgave Mobiliteit in Cijfers 2016-2017 van RAI Vereniging en BOVAG. In 2015 was de e-bike voor het eerst goed voor meer dan de helft van de totale omzet: 514 miljoen euro, oftewel 57 procent. Er zijn dat jaar 276.000 e-bikes verkocht. Deze positieve trend is ook duidelijk zichtbaar in de animo voor deelname aan hét testevent voor e-bikes: E-bike Xperience.

  Lees meer >>

RSS

Sfeerimpressie

Contactpersoon

Voor meer informatie over de beurs kunt u contact opnemen met Wim Weijmans (Manager Marketing Operations).

Wim WeijmansContactpersoon
Wim Weijmans
E: wim.weijmans@jaarbeurs.nl

T: 030 295 2796

Algemene informatie

E-bike Xperience

De volgende editie van E-bike Xperience vindt plaats van 2 tot en met 4 maart 2018,  tegelijk met de Fiets en Wandelbeurs. Ook vindt dan de sportieve fietsbeurs Bike MOTION plaats. De combinatie van deze drie beurzen betekent dé start van het fietsseizoen in de Jaarbeurs.

Openingstijden:
Zaterdag 2 maart:
10.00 - 17.00 uur
Zondag 3 maart:
10.00 - 17.00 uur
Maandag 4 maart:        10.00 - 17.00 uur

Naar beurswebsite »