NEWSROOM

E-bike Xperience 2018

2 - 4 maart 2018  Jaarbeurs | Utrecht

E-bike Xperience - Jaarbeurs | Utrecht

E-bike Xperience

E-Bike Xperience is het beste event om je te laten voorlichten over e-bikes. Drie speciale testparcoursen, die ook nog zijn voorzien van verschillende ondergronden. En omdat die parcours in de grote hallen van Jaarbeurs liggen, onafhankelijk van het weer buiten. Binnen kan je altijd goed testen.

Tientallen exposanten nemen honderden testfietsen mee, daar zit gegarandeerd jouw droomfiets tussen. Laat je voorlichten door de specialisten van de merken. Meerdere onafhankelijke experts beantwoorden de moeilijkste vragen en geven informatie over accu’s, motoren en actieradius.

De komende editie van E-bike Xperience vindt plaats van 2 tot en met 4 maart 2018, tegelijk met de Fiets en Wandelbeurs. Ook vindt dan de sportieve fietsbeurs Bike MOTION plaats. De combinatie van deze drie beurzen betekent dé start van het fietsseizoen in de Jaarbeurs.

 Naar persberichten

EbikeXperience

  • Ruim 40.000 kilometer gefietst op E-bike Xperience

    14 februari, 2017
    Op zaterdag 11 en zondag 12 februari vond in de Jaarbeurs in Utrecht E-bike Xperience plaats. Bezoekers trotseerden de sneeuw en kou en hebben op één van de drie indoor e-bike testparcours hun potentiele nieuwe e-bike uitvoerig getest en samen ruim 40.000 kilometer afgelegd. Langs dit 1,5 km lange testparcours stonden zo’n 40 aanbieders van e-bikes om hun fietsen door het publiek te laten testen en uitleg en tips te geven.

    Lees meer >>

RSS

Sfeerimpressie

Contactpersoon

Voor meer informatie over de beurs kunt u contact opnemen met Marianne van der Zwaag.

Contactpersoon
Marianne van der Zwaag
E: marianne.van.der.zwaag@jaarbeurs.nl
T: 06 - 8234 5146

Algemene informatie

E-bike Xperience

De volgende editie van E-bike Xperience vindt plaats van 2 tot en met 4 maart 2018,  tegelijk met de Fiets en Wandelbeurs. Ook vindt dan de sportieve fietsbeurs Bike MOTION plaats. De combinatie van deze drie beurzen betekent dé start van het fietsseizoen in de Jaarbeurs.

Openingstijden:
Zaterdag 2 maart:
10.00 - 17.00 uur
Zondag 3 maart:
10.00 - 17.00 uur
Maandag 4 maart:        10.00 - 17.00 uur

Naar beurswebsite »