NEWSROOM

Industrial Processing

4 oktober t/m 7 oktober 2016 Jaarbeurs | Utrecht

beursnaam

Industrial Processing

Industrial Processing is het meest complete platform binnen de natte en droge procesindustrie in de Benelux voor ontmoetingen en relevante kennisoverdracht op het gebied van procesapparatuur, -engineering en –automatisering.

De beurs werd gehouden van 4 tot en met 7 oktober 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

 

Naar persberichten »

 

 • Industrial Processing 2016: diversiteit in aanbod oogst waardering bezoekers

  14 oktober, 2016
  Ruim twaalfduizend bezoekers hebben zich van 4 tot en met 7 oktober laten informeren over en inspireren door de meest actuele technologieën en toepassingen voor de procesindustrie. Exposanten en (kennis)partners als Machevo & Bulk Vereniging, FedEC, Water Alliance en Programmabureau Smart Industry, hebben gezamenlijk invulling gegeven aan het thema Unlocking Future Factories.

  Lees meer >>

 • Tetra Pak Processing Systems wint Proces Innovatie Prijs

  4 oktober, 2016
  Vandaag is op Industrial Processing de Proces Innovatie Prijs uitgereikt aan Tetra Pak Processing Systems. De Proces Innovatie Prijs is een prestigieuze onderscheiding voor innovatie in de procesindustrie. In totaal beoordeelde de vakjury zeventien inzendingen. Uit de drie genomineerden is vervolgens Tetra Pak Processing Systems verkozen als winnaar.

  Lees meer >>

 • Alle toonaangevende leveranciers aanwezig op Industrial Processing

  21 september, 2016
  De vakbeurs Industrial Processing die van 4 tot en met 7 oktober plaats zal vinden in de Jaarbeurs in Utrecht belooft weer een goede editie te worden. Brand Manager Martijn de Weerd van Jaarbeurs constateert dat er vertrouwen is en bedrijven graag hun innovaties willen laten zien. Dat blijkt wel uit het feit dat alle toonaangevende leveranciers als Actemium, AZO, Dinnissen, Atlas Copco, Flowcomm, GEA, Tetrapak, Geveke, Van Beek en VDL acte de présence geven.

  Lees meer >>

 • Drie genomineerden voor Proces Innovatie Prijs 2016

  1 juli, 2016
  Lampe Technical Textiles, Tetra Pak Processing Systems en Log5 zijn genomineerd voor de Proces Innovatieprijs 2016. De winnaar wordt dinsdag 4 oktober bekend gemaakt op de eerste beursdag van de vakbeurs Industrial Processing. De genomineerden dingen ook mee naar de publieksprijs.

  Lees meer >>

 • Industrial Processing 2016: unlocking future factories

  27 juni, 2016
  Wat betekent het voor de voedingsindustrie als consumenten straks hun voedsel 3D printen? Leidt de circulaire economie in de procesindustrie tot nieuwe businessconcepten? Hoe kunnen we installaties optimaliseren met behulp van Internet of Things en big data?  Industrial Processing 2016 biedt komend najaar de bezoekers een blik in de toekomst. 

  Lees meer >>

RSS

Beursimpressie

Contactpersoon

Voor meer informatie over Industrial Processing kunt u contact opnemen met Wim Weijmans (Manager Marketing Operations).

Wim WeijmansContactpersoon
Wim Weijmans
E: wim.weijmans@jaarbeurs.nl

T: 030 295 2796

Algemene informatie

Industrial Processing

Industrial Processing 2016 werd gehouden van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 oktober 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Dinsdag 4 oktober:
10.00 - 17.30 uur
Woensdag 5 oktober:
10.00 - 17.30 uur
Donderdag 6 oktober:
10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 7 oktober:
10.00 - 17.00 uur

Naar beurswebsite »