Dit is het verhaal van Jaarbeurs

Jaarbeurs zet handel in beweging. Opgericht in 1916 om handel en nijverheid te bevorderen en daarmee voorspoed voor ondernemend Nederland te stimuleren.
Nu bijna 100 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds het fundament van Jaarbeurs. Het inspireren, motiveren en activeren van handel door waardevolle (live) ontmoetingen te creëren, is waar we ons dagelijks voor inzetten.

Jaarbeurs biedt een uitgebreid palet aan oplossingen en mogelijkheden. Een kleurrijk palet dat bestaat uit beurzen, summits, evenementen, online oplossingen, bijzondere accommodaties, catering en services. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten gezien worden en dat handel in beweging komt.

Ga naar Jaarbeurs.nl
 • Land van veroveraar Dzjengis Khan voor het eerst naar Vakantiebeurs

  17 november, 2017
  De Vakantiebeurs verrast jaarlijks met landen die niet eerder in Utrecht aanwezig waren. Landen die ook niet op elke bucketlist staan, maar daar misschien wel op horen. Dit jaar zijn dat onder meer Mongolië, Benin en Kyrgyzstan of Kyrchizië. Stuk voor stuk verrassende debutanten om voor naar de Vakantiebeurs (10 tot en met 14 januari in de Jaarbeurs in Utrecht) te komen!

  Lees meer >>

 • Geslaagde eerste editie Smart Homes & Intelligent Buildings

  17 november, 2017
  Beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed-, bouw- en installatiewereld werden woensdag 15 november volledig bijgepraat over de kansen van smart technology in de gebouwde omgeving tijdens Smart Homes & Intelligent Buildings in de Jaarbeurs in Utrecht. Er was veel belangstelling rondom slimme woningen en gebouwen en de verschillende sessies over huisbesturing, standaardisatie en protocollen, energiebesparing en het toepassen van gelijkstroom werden dan ook in groten getale bezocht. De organisatie lag in handen van Jaarbeurs en Smart Homes.

  Lees meer >>

 • Picken kleinere items centraal op Scala Pick

  16 november, 2017
  Snel en foutloos orderverzamelen is essentieel voor een succesvolle logistiek. Op het Scala Pick worden tijdens Logistica 2017 slimme en betaalbare oplossingen getoond, waarmee dat succes binnen handbereik komt.

  Lees meer >>

 • Robots vervangen de orderpickers en heftruckchauffeurs in onze warehouses

  16 november, 2017
  De vraag naar automatisering voor warehouses stijgt niet alleen, maar verandert bovendien van aard. Bedrijven vragen steeds meer om flexibele en schaalbare oplossingen, zodat de vaak hoge investeringen minder risico's opleveren. Tijdens de vakbeurs Logistica van 28 tot en met 30 november in de Jaarbeurs laten verschillende magazijninrichters hun oplossingen zien op dit gebied. Met name robots en agv's lijken de toekomst te hebben.

  Lees meer >>

 • Gezellige verzamelgekte op de VerzamelaarsJaarbeurs

  14 november, 2017
  Bijna 33.000 verzamelaars struinden afgelopen weekend tussen de ruim 1.100 kramen op de najaarseditie van de VerzamelaarsJaarbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Van antiek tot vintage, sieraden, curiosa tot strips, speelgoed tot films, verzamelaars raakten niet uitgekeken.

  Lees meer >>

RSS

Contact

Bent u journalist en wilt u meer informatie over Jaarbeurs of heeft u vragen? Neem dan contact op met Charlotte Braun (Manager Communicatie & PR).

Voor alle overige vragen, bekijk onze contactpagina»  en veelgestelde vragen»  op jaarbeurs.nl»  

Charlotte BraunContactpersoon
Charlotte Braun
E: charlotte.braun@jaarbeurs.nl

T: 06 5133 3091

Volg Jaarbeurs

Jaarbeurs is actief op verschillende social media platformen.

Facebook
LinkedIN
Instagram
YouTube
Twitter

Laat persberichten automatisch naar uw e-mailadres verzenden.
Aanmelden »