Dit is het verhaal van Jaarbeurs

Jaarbeurs zet handel in beweging. Opgericht in 1916 om handel en nijverheid te bevorderen en daarmee voorspoed voor ondernemend Nederland te stimuleren.
Nu bijna 100 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds het fundament van Jaarbeurs. Het inspireren, motiveren en activeren van handel door waardevolle (live) ontmoetingen te creëren, is waar we ons dagelijks voor inzetten.

Jaarbeurs biedt een uitgebreid palet aan oplossingen en mogelijkheden. Een kleurrijk palet dat bestaat uit beurzen, summits, evenementen, online oplossingen, bijzondere accommodaties, catering en services. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten gezien worden en dat handel in beweging komt.

Ga naar Jaarbeurs.nl
 • Kampeer & Caravan Jaarbeurs: Nazomeren, proefrijden en genieten!

  22 september, 2017
  De caravanverkopen zitten in de lift en vooral de camper is populairder dan ook. Kamperen is hót - niet heel gek, want de nieuwe modellen zijn mooier dan ooit. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (11 t/m 15 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht) kun je zelf proefrijden. Maar er is nog veel meer te doen!

  Lees meer >>

 • Installatievak wordt steeds slimmer. Blijf scherp met VSK 2018

  20 september, 2017
  VSK 2018 gaat zich nadrukkelijker op de jonge vakman in de installatiebranche richten. Dat gebeurt vooraf met intensieve social media campagnes; op de beurs met veel aandacht voor beleving. “We triggeren ze om de nieuwe technologie die de installatiebranche slimmer gaat maken, te beleven en er zelf mee aan de slag te gaan”, zegt Patrick Schilte, Business unit manager Bouw & Installatie bij Jaarbeurs.

  Lees meer >>

 • Poultry Africa 2017: Sold out and ready to start!

  19 september, 2017
  Everything is ready for the start of Poultry Africa, the first Expo, Leadership Conference and Technical Seminars event for Sub-Saharan Africa’s poultry industry that will take place in Kigali, Rwanda, in October 2017.

  Lees meer >>

 • Genomineerden Logistica Award 2017 bekend

  14 september, 2017
  De vakjury onder leiding van prof.dr.ir. René de Koster heeft de afgelopen maanden een keuze gemaakt uit de diverse innovatieve inzendingen. Dat heeft geleid tot 4 nominaties. “Heel uiteenlopende oplossingen, maar stuk voor stuk zeer toepasbaar in de dagelijkse logistieke praktijk”, aldus de juryvoorzitter. 

  Lees meer >>

 • Start Diagnose Voeding & Gezondheid: Aan de slag met impactvolle innovaties

  14 september, 2017
  Voeding draagt bij aan een vitaal en gezond leven. Voeding verdient dan ook een prominente rol bij het bevorderen van gezondheid en bij de preventie van chronische aandoeningen. Dat is de overtuiging van de partijen die samen het landelijke programma ‘Diagnose Voeding & Gezondheid’ zijn gestart. 

  Lees meer >>

RSS

Contact

Bent u journalist en wilt u meer informatie over Jaarbeurs of heeft u vragen? Neem dan contact op met Charlotte Braun (Manager Communicatie & PR).

Voor alle overige vragen, bekijk onze contactpagina»  en veelgestelde vragen»  op jaarbeurs.nl»  

Charlotte BraunContactpersoon
Charlotte Braun
E: charlotte.braun@jaarbeurs.nl

T: 06 5133 3091

Volg Jaarbeurs

Jaarbeurs is actief op verschillende social media platformen.

Facebook
LinkedIN
Instagram
YouTube
Twitter

Laat persberichten automatisch naar uw e-mailadres verzenden.
Aanmelden »