NEWSROOM

Jaarbeurs Corporate

 

beursnaam

Dit is het verhaal van Jaarbeurs

Jaarbeurs zet handel in beweging. Opgericht in 1916 om handel en nijverheid te bevorderen en daarmee voorspoed voor ondernemend Nederland te stimuleren.
Nu bijna 100 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds het fundament van Jaarbeurs. Het inspireren, motiveren en activeren van handel door waardevolle (live) ontmoetingen te creëren, is waar we ons dagelijks voor inzetten.

Jaarbeurs biedt een uitgebreid palet aan oplossingen en mogelijkheden. Een kleurrijk palet dat bestaat uit beurzen, summits, evenementen, online oplossingen, bijzondere accommodaties, catering en services. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten gezien worden en dat handel in beweging komt.

Ga naar Jaarbeurs.nl
 • Consument oriënteert zich weer massaal naar hartenlust op Vakantiebeurs

  15 januari, 2018
  Zeventig procent van de bezoekers van de Vakantiebeurs geeft aan geïnteresseerd te zijn in Europese vakantiebestemmingen. Meer dan tweederde van het bezoek heeft daarnaast interesse om landen buiten Europa te bezoeken. Nederlanders worden nog reislustiger. De helft van de bezoekers gaat namelijk meer dan drie keer per jaar op vakantie. De aantrekkende economie manifesteert zich ook in stijgende vakantie-uitgaven. Ruim eenderde van de bezoekers geeft jaarlijks meer dan 3500 euro per persoon uit aan reizen. Dit blijkt uit onderzoek onder bezoekers van de Vakantiebeurs die van 10 tot en met 14 januari plaatsvond in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Lees meer >>

 • Getaway Travel maakt winnende reisfoto van 2017 bekend tijdens de Vakantiebeurs

  12 januari, 2018
  De gelukkige winnares, Esmée van der Ven, won met haar reisfoto ‘Another afternoon at Ipanema beach’ twee tickets naar Nieuw-Zeeland met Qatar Airways.

  Lees meer >>

 • Toine Heijmans en Daisy Scholte winnen Aad Struijs Persprijs 2018

  11 januari, 2018
  Toine Heijmans heeft met zijn reportage Noodsignaal boven Kaapstad, gepubliceerd in Volkskrant Magazine, de Aad Struijs Persprijs 2018 gewonnen in de categorie print. De winnaar in de categorie digitale publicaties is Daisy Scholte met Iran: ze slachten een kip voor mij (en ik ben vegetariër).

  Lees meer >>

 • Rotterdam-dag op 24 januari op vakbeurs GEVEL 2018

  4 januari, 2018
  Chief Resilience Officer Arnoud Molenaar van de Gemeente Rotterdam reist de wereld af om collega-steden te vertellen over inventief dijkbeheer, watermanagement, regenopvang en bodem- en drinkwatergebruik. Rotterdam neemt op deze punten internationaal een koppositie in. Molenaar komt hierover vertellen op de vakbeurs GEVEL, van 23 tot en met 25 januari in Rotterdam AHOY. Woensdag 24 januari is omgedoopt tot ‘Rotterdam-dag’.

  Lees meer >>

 • FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival voor de jeugd in de Jaarbeurs in Utrecht

  4 januari, 2018
  Sportief evenement voor jongeren met profvoetballers, eSporters, NK Straatvoetbal en meer

  Op zaterdag 7 juli 2018 wordt de eerste editie van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht. Dit sportieve festival richt zich op jongens en meisjes van zes tot veertien jaar met een passie voor alles wat met voetbal te maken heeft. En natuurlijk zijn ouders, trainers en begeleiders ook van harte welkom.

  Lees meer >>

RSS

Contact

Bent u journalist en wilt u meer informatie over Jaarbeurs of heeft u vragen? Neem dan contact op met Ilse Breij (Hoofd PR & Communicatie).

Voor alle overige vragen, bekijk onze contactpagina»  en veelgestelde vragen»  op jaarbeurs.nl»  

Ilse BreijContactpersoon
Ilse Breij
E: ilse.breij@jaarbeurs.nl

T: 06 109 834 00

Volg Jaarbeurs

Jaarbeurs is actief op verschillende social media platformen.

Facebook
LinkedIN
Instagram
YouTube
Twitter

Laat persberichten automatisch naar uw e-mailadres verzenden.
Aanmelden »