NEWSROOM

Logistica 2017

28 t/m 30 november 2017 Jaarbeurs | Utrecht

beursnaam

Logistica

Eens per 3 jaar toont Logistica een compleet aanbod op het gebied van logistiek, intern transport en goederenstroombeheersing in de Benelux. Naast het expositieprogramma komen alle actuele ontwikkelingen aan bod in een ijzersterk inhoudelijk programma vol seminars, live demo’s en interactieve tours. Op de bruisende beursvloer laten bezoekers zich informeren over nieuwe efficiënte oplossingen en innovatieve concepten.

De laatste Logistica werd van 10 tot en met 13 november in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden. Logistica trok 19.167 bezoekers. De bezoekers waren en masse te spreken over wat ze aantroffen in Utrecht. Een representatieve beurs, waar alle marktleiders aanwezig waren, inspiratie in de vorm van twee maal Scala Logistica en heel veel demonstraties op de stands van exposanten.

Naar persberichten

Logistica 2017

 • De finalisten Jong Logistiek Talent tellen af tot de finaledag

  29 maart, 2018
  Drie talenten met drie compleet verschillende wapenfeiten: Tijs van Driel geeft leiding aan start-up Red je Pakketje, Lennart Stachowitz was als Logistics Engineer verantwoordelijk voor de hoogseizoensvoorbereidingen van bol.com en Jeroen Provoost voert als interimmanager verbetertrajecten door bij Defensie. De logistiekelingen hebben één ding met elkaar gemeen: ze maken op 11 april kans op de titel Jong Logistiek Talent. Wie zijn deze talenten en waarom denken zij kans te maken op de titel?

  Lees meer >>

 • De finalisten Logistiek Manager van het Jaar over hun wapenfeiten

  21 maart, 2018
  De finaledag voor Logistiek Manager van het Jaar komt steeds dichterbij. Voor de finalisten is het aftellen geblazen: wie zet in de Jaarbeurs te Utrecht de perfecte pitch neer en mag zich een jaar lang Logistiek Manager van het Jaar noemen? LogistiekProfs sprak de kandidaten nog één keer. Waarom moeten juist zij die felbegeerde titel winnen?

  Lees meer >>

 • Even voorstellen: JLT-finalist Lennart Stachowitz van Ingram Micro

  7 maart, 2018
  Ook Jong Logistiek Talent Lennart Stachowitz stelt zich deze week aan je voor. Al op jonge leeftijd werd Stachowitz als logistiek engineer bij Ingram Micro verantwoordelijk voor de hoogseizoensvoorbereidingen voor bol.com. Zijn grootste talent? "Rustig blijven en overzicht houden in een dynamische omgeving."

  Lees meer >>

 • Olaf Vreeburg, Head of Operations bij HelloFresh in strijd voor titel Logistiek Manager

  6 maart, 2018
  In deze reeks video's stellen de finalisten van Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent zich voor aan de branche. Welke rol vervullen zij binnen hun organisatie? En wat is hun wapenfeit in deze verkiezing? Deze week: Olaf Vreeburg, Head of Operations bij HelloFresh.

  Lees meer >>

 • Even voorstellen: JLT-finalist Tijs van Driel

  28 februari, 2018
  Deze week maak je kennis met Tijs van Driel, finalist Jong Logistiek Talent. Van Driel heeft in zijn korte carrière een onconventioneel pad bewandeld. Hij startte bij de mariniers en is inmiddels mede-eigenaar en COO van Red je Pakketje.

  Lees meer >>

RSS

Beursimpressie

Contactpersoon

Voor meer informatie over de beurs kunt u contact opnemen met Wim Weijmans (Manager Marketing Operations).

Wim WeijmansContactpersoon
Wim Weijmans
E: wim.weijmans@jaarbeurs.nl

T: 030 295 2796

Algemene informatie

Logistica 2015

Logistica werd gehouden van 10 t/m 13 november 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Basis voor continuïteit

Logistica telde 262 exposanten, daarnaast waren er veel seminars. Inspiratie konden bezoekers opdoen op Scala Logistica, waar producten en toepassingen in een werkomgeving werden gepresenteerd. Het innovatief gehalte van de branche valt ook af te lezen aan de kwaliteit van de inzendingen voor de Logistica Awards. Hoog en verrassend deze editie. De winnaars werden bekend gemaakt aan het eind van de eerste beursdag. 

Lees meer>>