NEWSROOM

MOTORbeurs Utrecht

22 t/m 25 februari 2018 Jaarbeurs | Utrecht

MOTORbeurs Utrecht

MOTORbeurs Utrecht

MOTORbeurs

Maar liefst 97.820 motorfans bezochten van donderdag 23 februari tot en met zondag 26 februari de MOTORbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Daarmee is het bezoekersaantal ten opzichte van vorig jaar iets gestegen. Uit onderzoek van de organisatie blijkt dat 89% van deze groep al een motor bezit. 7% heeft er nog geen maar is wel serieus van plan om binnenkort rijlessen te volgen en 4% heeft geen motor. Een vijfde van de bezoekers heeft een nieuwe motor en 63% rijdt op een tweedehands. Een op de tien is van plan om binnen nu en een jaar een nieuwe motor te kopen. Bijna een derde gaat voor een tweedehands.

De beste plek om het motorseizoen te starten is MOTORbeurs Utrecht. De volgende editie vindt plaats van 22 tot en met 25 februari 2018. Kijk voor meer informatie op Motorbeursutrecht.nl.  

Persberichten MOTORbeurs

RSS

Sfeerimpressie

Contactpersoon

Voor meer informatie over de beurs kunt u contact opnemen met PR & Communicatie van Jaarbeurs.

Contactpersonen

Wim Weijmans
E: wim.weijmans@jaarbeurs.nl
T: 030 295 2796

Suzanne Reijgersberg
E:Suzanne Reijgersberg
T: 06 - 1037 5215

Persaccreditatie

Persaccreditatie voor de MOTORbeurs 2018 vindt voorafgaand aan het event plaats en is alleen mogelijk via de officiële persuitnodiging van Jaarbeurs. 

Uitsluitend journalisten in het bezit van een officiële perskaart (NVJ, NSP of Politieperskaart) komen hiervoor in aanmerking. Ontvangt u onze persberichten dan wordt ook de persoonlijke persuitnodiging automatisch aan u gestuurd.

Heeft u nog geen persuitnodiging ontvangen?
Meld u aan voor persaccreditatie »

Je bent als blogger|vlogger van harte welkom om de MOTORbeurs te bezoeken.
Hiervoor dien je je via dit formulier vooraf te accrediteren » 
Zonder accreditatie is het niet mogelijk om als blogger het event te bezoeken.