Persberichten 2018

 • Wereldrecordpoging vloggen op DYTG

  21 maart, 2018
  17.000 Jongeren gaan een wereldrecordpoging vloggen doen op 21 en 22 april tijdens de #DYTG2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Hiermee kan een bereik gehaald worden van ruim 17 miljoen kijkers.

  Lees meer >>

 • De finalisten Logistiek Manager van het Jaar over hun wapenfeiten

  21 maart, 2018
  De finaledag voor Logistiek Manager van het Jaar komt steeds dichterbij. Voor de finalisten is het aftellen geblazen: wie zet in de Jaarbeurs te Utrecht de perfecte pitch neer en mag zich een jaar lang Logistiek Manager van het Jaar noemen? LogistiekProfs sprak de kandidaten nog één keer. Waarom moeten juist zij die felbegeerde titel winnen?

  Lees meer >>

 • Even voorstellen: JLT-finalist Jeroen Provoost van Yacht

  15 maart, 2018
  Jong logistiek talent Jeroen Provoost begon zijn logistieke carrière bij De Efteling. Inmiddels heeft hij het pretpark verwisseld voor een opdracht bij Defensie via Yacht. De JLT-finalist ziet het verbinden van mensen en afdelingen binnen een organisatie als zijn grootste talent.

  Lees meer >>

 • Derde finalist LMvhJ stelt zich voor: Joris Keizers, Group Operations Manager bij Veco

  15 maart, 2018
  In deze reeks video's stellen de finalisten van Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent zich voor aan de branche. Welke rol vervullen zij binnen hun organisatie? En wat is hun wapenfeit in deze verkiezing? Deze week: Joris Keizers, Group Operations Manager bij Veco.

  Lees meer >>

 • Ontmoet bekende YouTubers tijdens het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival

  15 maart, 2018
  Op zaterdag 7 juli 2018 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de eerste editie van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival plaats. Het voetbalfestival staat bol van gave voetbalactiviteiten. Bezoekers kunnen hier o.a. hun favoriete helden ontmoeten, zoals spelers en trainers uit de Eredivisie en bekende YouTubers. De eerste namen zijn nu bekendgemaakt.

  Lees meer >>

 • Johan Cruyff Foundation komt met Cruyff Court naar Support 2018

  14 maart, 2018
  “Het maakt ons niet uit welke sport je kiest. We willen vooral laten zien dat voor kinderen met een beperking heel veel mogelijk is. Dertig procent van de kinderen in Nederland beweegt te weinig, voor kinderen met een beperking ligt dit percentage zelfs op zestig procent. Bewegen is fysiek goed, maar er is nog zoveel meer. Het geeft zelfvertrouwen en leidt tot nieuwe sociale contacten.”

  Lees meer >>

 • 6th Global Feed & Food Congress 2019 - ‘The future of Feed & Food – are we ready?’

  14 maart, 2018
  The 6th edition of the Global Feed & Food Congress (GFFC) will be held for the first time in the ASEAN region, and will bring together leaders from the global feed and food chain in Bangkok, Thailand, on 11-13 March 2019 under the theme ‘The future of Feed & Food – are we ready?'

  Lees meer >>

 • 20 duizend fans ontmoeten hun YouTube helden in de Jaarbeurs

  13 maart, 2018
  Acht jaar geleden begonnen als een club van vijftig liefhebbers, is de DYTG (Dutch YouTube Gathering) uitgegroeid tot Europa's grootste tweedaagse event voor iedereen die van online video houdt. Op zaterdag 21 en zondag 22 april ontmoeten bijna 20 duizend jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 18 jaar hun grote YouTube-helden voor een meet & greet in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Lees meer >>

 • Snuffelen in de Jaarbeurs op het grootste vintage event in Europa

  8 maart, 2018
  Op zaterdag 14 en zondag 15 april wordt de Jaarbeurs omgetoverd tot het grootste vintage evenement van Europa. De echte verzamelaar kan zijn hart ophalen bij meer dan tweeduizend kraamhouders, die bij elkaar 100 duizenden voorwerpen tonen. Gelijktijdig vindt de Mega Platen & CD beurs plaats. De grootste platenbeurs ter wereld. Vinyl-adepten komen vanuit de hele wereld in Utrecht hun collecties aanvullen.

  Lees meer >>

 • Avond van de Maakindustrie kent alleen maar winnaars

  7 maart, 2018
  Tijdens de eerste Avond van de Maakindustrie die 7 maart plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht zijn aan verschillende bedrijven uit de maakindustrie Awards uitgereikt. De Avond zette zo op een feestelijke wijze bedrijven in de schijnwerpers die samen een belangrijk deel uitmaken van de Nederlandse maakindustrie. De verbondenheid van de verschillende sectoren kwam tot uitdrukking in het programma waarin FPT-VIMAG, Koninklijke Metaalunie en NRK in samenwerking met Jaarbeurs, gezamenlijk de winnaars huldigden van verschillende Awards.

   

  Lees meer >>

RSS