Overzicht persberichten

 • Informatief en divers programma Smart Homes & Intelligent Buildings

  12 oktober, 2017
  15 november vindt het nieuwe kennisevent Smart Homes & Intelligent Buildings plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De dag staat volledig in het teken van smart technology en het centraal stellen van de eindgebruiker. 

  Lees meer >>

 • Speuren en beleven op het grootste vintage evenement van Europa

  6 oktober, 2017

  Over iets meer dan een maand in het zover: Europa's grootste vintage evenement. Op 11 en 12 november vindt de VerzamelaarsJaarbeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is dé place to be voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek en tweedehands spullen. Jaag op de mooiste spullen en snuffel tussen de stands. Wie weet kom je dat ene unieke object tegen waar je al jaren naar op zoek bent. Maar naast speuren, is er ook van alles te doen en te beleven. 

  Lees meer >>

 • Inschrijving Aad Struijs Persprijs geopend

  29 september, 2017
  Reisjournalisten en bloggers kunnen vanaf heden hun werk inzenden voor de Aad Struijs Persprijs (ASP) 2018. Er zijn net als vorig jaar weer twee prijzen: voor printartikelen en digitale producties. De inschrijvingstermijn sluit op 31 oktober 2017.

  Lees meer >>

 • Zwitserland themaland Bike MOTION Benelux, E-bike Xperience en Fiets & Wandelbeurs

  29 september, 2017
  Outdoorwalhalla Zwitserland staat in 2018 volop in de schijnwerpers. Van 2 tot en met 4 maart is Zwitserland namelijk het themaland van zowel Bike MOTION Benelux als E-bike Xperience en Fiets en Wandelbeurs. Deze drie events vinden dan gelijktijdig plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Lees meer >>

 • Agendabericht Vakantiebeurs 2018

  26 september, 2017
  Van 10 tot en en 14 januari 2018 barst in de Jaarbeurs in Utrecht het grootste vakantie-evenement van Europa weer los. Hier begint voor velen de vakantievoorpret. Bezoekers kunnen zich grensverleggend laten inspireren door reisaanbieders uit de hele wereld. Daarnaast zijn er verrassende workshops en heel veel interessante aanbiedingen. Locals zijn op de beurs aanwezig om antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen.

  Lees meer >>

RSS

Archief persberichten

In dit archief vindt u alle persberichten die in 2016 zijn verschenen.
Bekijk het overzicht »

Laat persberichten automatisch naar uw e-mailadres verzenden.

Aanmelden »

Volg Jaarbeurs