Persberichten 2018

 • Support 2018 barst uit zijn voegen door alle activiteiten

  17 mei, 2018
  Van woensdag 30 mei tot en met zaterdag 2 juni wordt in de Jaarbeurs in Utrecht Support 2018 gehouden. De beurs richt zich op mensen met een lichamelijke beperking en op mensen in hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals. Thema is 'Onbeperkte mogelijkheden'. Dit loopt als een rode draad door alle activiteiten.

  Lees meer >>

 • Jaarbeurs weer op koers

  12 april, 2018
  Vandaag heeft Jaarbeurs haar geïntegreerde jaarverslag over 2017 gepubliceerd. Jaarbeurs verantwoordt zich in waardecreatie voor de samenleving, klanten, medewerkers en de strategie. Na meerdere verliesgevende jaren heeft Jaarbeurs 2017 met een positief resultaat afgesloten. Dit is het directe gevolg van kostenbesparing en omzetstijging. 

  Lees meer >>

 • Exposanten TechniShow verwennen bezoekers met innovaties en demonstraties

  27 maart, 2018
  TechniShow 2018 is een groot succes geworden. Meer bezoekers, hogere waardering van exposanten en hogere waarderingscijfers van bezoekers. Ramon Dooijewaard, Directeur FPT – VIMAG en Floris de Zwart, Brandmanager Maakindustrie Jaarbeurs, constateren dat vanaf dag één sprake is geweest van een positieve sfeer. TechniShow 2018 trok 42.676 bezoekers en wist daarmee voor de tweede editie op rij te groeien in bezoekersaantallen.

  Lees meer >>

 • ESEF trekt kwalitatief hoogwaardige bezoekers

  27 maart, 2018
  Exposanten zeggen goede zaken gedaan te hebben op de Vakbeurs ESEF, die van 20 tot en met 23 maart in de Jaarbeurs in Utrecht werd gehouden. Over de volle breedte zijn exposanten tevreden over met name de kwaliteit van de bezoekers. Zo’n 23.000 bezoekers werden verwelkomd door ‘The Suppliers of Successful Solutions’, want dat we succesvolle toeleveranciers hebben werd afgelopen week wel duidelijk.

  Lees meer >>

 • “Als geld leidend wordt, verliest het event zijn hart”

  26 maart, 2018
  Hij voelt zich inmiddels een ‘ouwe vent’ tussen het jonge geweld. “Kijk, hier zit ons social media team, zestien, zeventien jaar. Gemiddelde leeftijd van onze stagiaires en vrijwilligers ligt zo begin twintig. Als dertiger voel je je dan al snel oud." Deze dertiger was één van de eerste echte YouTubers in Nederland. Een aantal jaren heeft hij gevlogd over zijn eigen leven. Tegenwoordig is Eelco Kingma eigenaar van de Dutch YouTube Gathering (DYTG) dat van een gezelligheidsclubje is uitgegroeid tot het enige, echte YouTube en Twitch event met 17 duizend bezoekers in de leeftijd van acht tot achttien jaar.

  Lees meer >>

 • Wereldrecordpoging vloggen op DYTG

  21 maart, 2018
  17.000 Jongeren gaan een wereldrecordpoging vloggen doen op 21 en 22 april tijdens de #DYTG2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Hiermee kan een bereik gehaald worden van ruim 17 miljoen kijkers.

  Lees meer >>

 • De finalisten Logistiek Manager van het Jaar over hun wapenfeiten

  21 maart, 2018
  De finaledag voor Logistiek Manager van het Jaar komt steeds dichterbij. Voor de finalisten is het aftellen geblazen: wie zet in de Jaarbeurs te Utrecht de perfecte pitch neer en mag zich een jaar lang Logistiek Manager van het Jaar noemen? LogistiekProfs sprak de kandidaten nog één keer. Waarom moeten juist zij die felbegeerde titel winnen?

  Lees meer >>

 • Even voorstellen: JLT-finalist Jeroen Provoost van Yacht

  15 maart, 2018
  Jong logistiek talent Jeroen Provoost begon zijn logistieke carrière bij De Efteling. Inmiddels heeft hij het pretpark verwisseld voor een opdracht bij Defensie via Yacht. De JLT-finalist ziet het verbinden van mensen en afdelingen binnen een organisatie als zijn grootste talent.

  Lees meer >>

 • Derde finalist LMvhJ stelt zich voor: Joris Keizers, Group Operations Manager bij Veco

  15 maart, 2018
  In deze reeks video's stellen de finalisten van Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent zich voor aan de branche. Welke rol vervullen zij binnen hun organisatie? En wat is hun wapenfeit in deze verkiezing? Deze week: Joris Keizers, Group Operations Manager bij Veco.

  Lees meer >>

 • Ontmoet bekende YouTubers tijdens het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival

  15 maart, 2018
  Op zaterdag 7 juli 2018 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de eerste editie van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival plaats. Het voetbalfestival staat bol van gave voetbalactiviteiten. Bezoekers kunnen hier o.a. hun favoriete helden ontmoeten, zoals spelers en trainers uit de Eredivisie en bekende YouTubers. De eerste namen zijn nu bekendgemaakt.

  Lees meer >>

RSS