NEWSROOM

Smart Homes & Intelligent Buildings

15 november 2017 Jaarbeurs | Utrecht

Smart Homes & Intelligent Buildings

Smart Homes & Intelligent Buildings


Vanuit de kernbegrippen comfort – care – control – connect, richt het nieuwe event Smart Homes & Intelligent Buildings zich op toepassingen die gebouwen en huizen slimmer, zuiniger, flexibeler, comfortabeler en levensloopbestendiger maken. Daarbij draait alles om integrale oplossingen, praktijkvoorbeelden, kennisuitwisseling en het mobiliseren van expertise van leveranciers en gebruikers.

Op Smart Homes & Intelligent Buildings ontmoeten aanbieders van domotica, intelligente gebouwtechniek en totaalinstallatieoplossingen de beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed- en installatiewereld. Denk hierbij aan architecten, bouwkundigen, adviseurs, projectontwikkelaars, facility managers en IT managers. Het event vond plaats op 15 november 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Naar persberichten »
Plattegrond Smart Homes & Intelligent Buildings 2017 - Jaarbeurs | Utrecht

 

 • Geslaagde eerste editie Smart Homes & Intelligent Buildings

  17 november, 2017
  Beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed-, bouw- en installatiewereld werden woensdag 15 november volledig bijgepraat over de kansen van smart technology in de gebouwde omgeving tijdens Smart Homes & Intelligent Buildings in de Jaarbeurs in Utrecht. Er was veel belangstelling rondom slimme woningen en gebouwen en de verschillende sessies over huisbesturing, standaardisatie en protocollen, energiebesparing en het toepassen van gelijkstroom werden dan ook in groten getale bezocht. De organisatie lag in handen van Jaarbeurs en Smart Homes.

  Lees meer >>

 • Informatief en divers programma Smart Homes & Intelligent Buildings

  12 oktober, 2017
  15 november vindt het nieuwe kennisevent Smart Homes & Intelligent Buildings plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De dag staat volledig in het teken van smart technology en het centraal stellen van de eindgebruiker. 

  Lees meer >>

 • Nieuw: Smart Homes & Intelligent Buildings event

  12 september, 2017
  Nederland is een nieuw kennisevent rijker. Het event Smart Homes & Intelligent Buildings is het antwoord op de groeiende vraag naar een breed platform voor de toepassing van slimme technologie in de gebouwde omgeving.

  Lees meer >>

RSS

Sfeerimpressie

Contactpersoon

Voor meer informatie over het event kunt u contact opnemen met Wim Weijmans (Manager Marketing Operations).

Wim WeijmansContactpersoon
Wim Weijmans
E: wim.weijmans@jaarbeurs.nl

T: 030 295 2796

Algemene informatie

Smart Homes & Intelligent Buildings

Het event vond plaats op 15 november 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Openingstijden:
Woensdag 15 november:
09.00 - 18.30 uur

Naar eventwebsite »