NEWSROOM

VSK 2018

6 t/m 9 februari Jaarbeurs|Utrecht

VSK

VSK heeft de wind in de zeilen

De deelnemerswerving voor VSK 2018 is gestart. De meest succesvolle W-installatiebeurs van Nederland wordt van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 februari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Naar verwachting zullen alle marktleiders aanwezig zijn in Utrecht. Jaarbeurs rekent op meer exposanten dan tijdens de vorige editie. De beurs VSK zal naar verwachting 35 duizend bezoekers trekken.

De VSK heeft de wind in de zeilen. De beurs kan terugkijken op een sterke editie in 2016, met een hoge exposanttevredenheid. Deelnemers gaven de beurs het rapportcijfer 7.4. De beurs markeerde het herstel in de bouwsector. De verwachtingen voor de volgende editie zijn hooggespannen.

Lees meer

VSK 2018

 • Klantdata essentieel om geld te verdienen aan Smart Living

  18 januari, 2018
  Installateurs en de retailers laten kapitalen aan omzet liggen, omdat ze niet samenwerken. En voordat je het weet gaan de Eneco’s en Ziggo’s van deze wereld er met de poet vandoor. Hoe de installatiemarkt erover vijf jaar uitziet? Hoofd Consumentenelektronica en installatieretail Rob Wierenga van UNETO-VNI is er duidelijk over. Wie zijn klantdata goed op orde heeft gaat een gouden toekomst tegemoet.

  Lees meer >>

 • Geld verdienen voor de installateur met slim bevoorraden

  8 januari, 2018
  Wat is nou een slim moment om de bus van installateur weer van de juiste voorraad te voorzien? Juist ja, als hij slaapt. Heeft de installateur vijf monteurs in dienst bespaart hij al gauw een kleine vijfhonderd euro per week als hij voor deze werkwijze kiest.

  Lees meer >>

 • ISSO presenteert op VSK dagelijks workshops om kennis bij te spijkeren

  20 december, 2017
  Wie in 2018 de VSK bezoekt, kan daar ook terecht om zijn of haar kennis te vergroten. ISSO heeft voor dit doel een volledig kennisplein ingericht. Samen met de ISSO Kennispartners en Bureau CRG hebben de partijen een dagvullend programma samengesteld van uiteenlopende workshops die bijna alle actuele onderwerpen in de installatiewereld behandelen; van koolmonoxide tot warmteverlies en van BENG tot Legionella.

  Lees meer >>

 • Warmtepomp is niet te stoppen. Ook niet op de VSK

  19 december, 2017
  Hoe zit het met de warmtepomp? Het is één van de puzzelstukjes om Nederland duurzaam te maken. Voor de NVKL alle reden om op de VSK (van 6 t/m 9 februari in de Jaarbeurs in Utrecht) een huis na te bootsen met vier compartimenten, waar een monteur aan het sleutelen is.

  Lees meer >>

 • Energie en ‘Smart’ zie je terug op VSK 2018

  18 december, 2017
  Van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 februari wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de grootste vakbeurs voor de w-installateur gehouden: VSK 2018. Staalkaart van technologie en innovatie, met veel workshops, demonstraties en presentaties. Business unit manager Patrick Schilte van Jaarbeurs ziet alle ambitieuze milieudoelstellingen getrechterd op de beursvloer. Hij spreekt van een spannende editie, waar hij extra veel jonge bezoekers hoopt te verwelkomen.

  Lees meer >>

RSS

Contactpersoon

Voor meer informatie over de beurs kunt u contact opnemen met Wim Weijmans (Manager Marketing Operations. Ook kunt u rechtstreeks mailen of bellen met segmentmanager VSK Patrick Schilte, E: patrick.schilte@jaarbeurs.nl,
T: 06 8222 0910.


Contactpersoon

Wim Weijmans
E: wim.weijmans@jaarbeurs.nl

T: 030 295 2796

Sprankelende spirit op VSK 2016

VSK 2016


VSK werd gehouden van 2 t/m 5 februari 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het herstel van de installatie en bouwsector was terug te vinden op de beursvloer, waar exposanten veel leads hebben gescoord en business hebben omgezet in klinkende munt. Een van de exposanten tekende op de beursvloer contracten voor twee grote projecten. "Daar hadden we anders een half jaar over gedaan", aldus de exposant tegen brand manager Cas Wegman van Jaarbeurs.

 

Lees meer>>