NEWSROOM

Zorgtotaal 2017

14 maart t/m 16 maart 2017 Jaarbeurs | Utrecht

beursnaam

Zorgtotaal

Zorgtotaal is het grootste platform voor professionals werkzaam in de zorg. Hier staat een compleet aanbod van de nieuwste producten, technieken, innovaties en diensten voor de intramurale- en extramurale zorg.

Inhoudelijke programma’s, demonstraties, simulaties, ervaren/doen en een groot exposantenaanbod zijn naast netwerken en kennisdeling de belangrijkste kernwaarden van Zorgtotaal. 

 

Naar persberichten »

Zorgtotaal

 • Advies van Singapore Airlines aan het Nederlandse ziekenhuis

  6 februari, 2017

  Zorginstellingen moeten – net zoals bedrijven mét winstoogmerk – goede service verlenen. Kardien de Werker van Singapore Airlines kan dat niet genoeg benadrukken. “Ook in ziekenhuizen gaat marktwerking steeds meer een rol spelen.”

  Lees meer >>

 • Mag het een onsje meer zijn? Ziekenhuiseten als delicatesse

  16 januari, 2017
  Een verse pompoensoep en een heerlijke bavarois na; het idee dat ziekenhuiseten muf, zout- en smaakloos zou zijn, is allang achterhaald. In het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg en Waalwijk worden ambachtelijke maaltijden bereid voor de patiënten. Henk van Meerendonk is teamleider Voeding in het ETZ en legt op de vakbeurs Zorgtotaal (14 tot en met 16 maart, in de Jaarbeurs in Utrecht) uit waarom deze creatieve keuken voor hen zo goed werkt.

  Lees meer >>

 • Gastvrijheid gaat over compassie

  28 december, 2016
  Wat mag gastvrijheid in zorginstellingen kosten? Jan Willem Nugteren haalt zijn schouders op over deze vraag. “Het gaat niet om geld, het gaat om drijfkracht, intrinsieke motivatie. Als je het per se wilt, kun je heel veel bereiken. Dat is Nugteren aardig gelukt. Ziekenhuis Bernhoven in Uden, waar hij tot augustus dit jaar werkte, sleepte in 2014 en 2015 de Gastvrijheidsaward in de wacht. Op de beurs Zorgtotaal (14-16 maart in de Jaarbeurs) geeft hij zijn publiek handvatten voor meer gastvrijheid.

  Lees meer >>

 • Rol Cliëntenraden wordt alleen maar groter

  28 december, 2016
  Marika Biacsics praat vol vuur over cliëntenraden in de zorg. Hoewel er een wettelijke basis is, lijkt het er volgens haar op dat deze raden aan ‘de laatste mem’ hangen. Vijf vragen aan Marika Biacsics, Netwerkvoorzitter Netwerk Cliëntenraden Zorg, die op een symposium tijdens de beurs Zorgtotaal (14-16 maart in de Jaarbeurs) ingaat op de groeiende rol van cliëntenraden

  Lees meer >>

 • Er valt nog veel te winnen met beter luisteren

  20 december, 2016
  Tijdens de beurs Zorgtotaal wordt donderdag 16 maart de Gouden Oor Award Zorg 2017 uitgereikt. Het blijft voor de genomineerden tot de finaledag spannend of zij er met goud vandoor gaan. Een van de juryleden is Hein Dekker, lead auditor Certificatie in de Zorg. Luisteren we wel goed genoeg naar de patiënt? Dekker is gematigd positief, maar er valt nog veel te winnen. Vijf vragen aan het jurylid.

  Lees meer >>

RSS

Beursimpressie

Contactpersoon

Voor meer informatie over de beurs kunt u contact opnemen met Wim Weijmans (Manager Marketing Operations).

Wim WeijmansContactpersoon
Wim Weijmans
E: wim.weijmans@jaarbeurs.nl

T: 030 295 2796

Algemene informatie

Zorgtotaal

Zorgtotaal wordt gehouden van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 maart 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Openingstijden:
Dinsdag 14 maart:
10.00 - 17.00 uur
Woensdag 15 maart:
10.00 - 17.00 uur
Donderdag 16 maart:
10.00 - 16.00 uur

Naar beurswebsite »