NEWSROOM

Verzamelaarsjaarbeurs

14 & 15 april 2018 Jaarbeurs | Utrecht

beursnaam

Verzamelaarsjaarbeurs

Tweemaal per jaar is de VerzamelaarsJaarbeurs de plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek of tweedehands spullen.

Verdeeld over vijf hallen bieden meer dan 2.000 deelnemers honderdduizenden voorwerpen aan, overzichtelijk ingedeeld op onderwerp. Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, postzegels, archeologie, platte zaken, fifties spullen en design woon - en interieurartikelen. Op vrijwel elk gebied zijn binnen - en buitenlandse specialisten aanwezig.

Vast onderdeel van de VerzamelaarsJaarbeurs is de Mega Platen & CD Beurs. Een hemel op aarde voor liefhebbers van popmuziek met een gigantisch aanbod van singles, elpees, cd's, dvd's en allerlei popsnuisterijen.

Naar persberichten »

Verzamelaarsjaarbeurs

 • Gezellige verzamelgekte op de VerzamelaarsJaarbeurs

  14 november, 2017
  Bijna 33.000 verzamelaars struinden afgelopen weekend tussen de ruim 1.100 kramen op de najaarseditie van de VerzamelaarsJaarbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Van antiek tot vintage, sieraden, curiosa tot strips, speelgoed tot films, verzamelaars raakten niet uitgekeken.

  Lees meer >>

 • 5 bijzondere verzamelingen op de VerzamelaarsJaarbeurs

  8 november, 2017
  Naast de meer dan duizend kramen met honderdduizenden voorwerpen, toont de VerzamelaarsJaarbeurs ook bijzondere en unieke verzamelingen. Bezoekers kunnen zich 11 en 12 november in de Jaarbeurs in Utrecht naar hartenlust vergapen aan zeldzame items en voorwerpen.

  Lees meer >>

 • Speuren en beleven op het grootste vintage evenement van Europa

  6 oktober, 2017

  Over iets meer dan een maand in het zover: Europa's grootste vintage evenement. Op 11 en 12 november vindt de VerzamelaarsJaarbeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is dé place to be voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek en tweedehands spullen. Jaag op de mooiste spullen en snuffel tussen de stands. Wie weet kom je dat ene unieke object tegen waar je al jaren naar op zoek bent. Maar naast speuren, is er ook van alles te doen en te beleven. 

  Lees meer >>

 • Snuffelen, struinen, kijken en kopen op de VerzamelaarsJaarbeurs

  23 februari, 2017
  Het walhalla voor de verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek en tweedehands spullen. Op zaterdag 8 en zondag 9 april wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de VerzamelaarsJaarbeurs gehouden. Het grootste vintage evenement in Europa. Meer dan tweeduizend exposanten bieden meer dan honderdduizend voorwerpen aan, handig gegroepeerd per onderwerp. En om het nog mooier te maken: gelijktijdig vindt ook de Mega Platen en CD Beurs plaats.

  Lees meer >>

RSS

Sfeerimpressie Verzamelaarsjaarbeurs

Contactpersoon

Voor meer informatie over de Verzamelaarsjaarbeurs kunt u contact opnemen met Rosalie Hage.

Contactpersoon
Rosalie Hage
E: rosalie.hage@jaarbeurs.nl
T: 06 5346 1673

Algemene informatie

Verzamelaarsjaarbeurs

De voorjaarseditie van de Verzamelaarsjaarbeurs vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 november 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht.
Gelijktijdig vindt ook de Mega Platen en CD beurs plaats.

Openingstijden (onder voorbehoud):
Zaterdag 14 april:
09.00 - 17.00 uur
Zondag 15 april:
10.00 - 17.00 uur
 

Naar website Verzamelaarsjaarbeurs »

Naar website Mega Platen en CD beurs »