NEWSROOM

Verzamelaarsjaarbeurs

8 - 9 april 2017 Jaarbeurs | Utrecht

beursnaam

Verzamelaarsjaarbeurs

Tweemaal per jaar is de VerzamelaarsJaarbeurs de plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek of tweedehands spullen.

Verdeeld over vijf hallen bieden meer dan 2.000 deelnemers honderdduizenden voorwerpen aan, overzichtelijk ingedeeld op onderwerp. Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, postzegels, archeologie, platte zaken, fifties spullen en design woon - en interieurartikelen. Op vrijwel elk gebied zijn binnen - en buitenlandse specialisten aanwezig.

Vast onderdeel van de VerzamelaarsJaarbeurs is de Mega Platen & CD Beurs. Een hemel op aarde voor liefhebbers van popmuziek met een gigantisch aanbod van singles, elpees, cd's, dvd's en allerlei popsnuisterijen.

Naar persberichten »

Verzamelaarsjaarbeurs

  • Snuffelen, struinen, kijken en kopen op de VerzamelaarsJaarbeurs

    23 februari, 2017
    Het walhalla voor de verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek en tweedehands spullen. Op zaterdag 8 en zondag 9 april wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de VerzamelaarsJaarbeurs gehouden. Het grootste vintage evenement in Europa. Meer dan tweeduizend exposanten bieden meer dan honderdduizend voorwerpen aan, handig gegroepeerd per onderwerp. En om het nog mooier te maken: gelijktijdig vindt ook de Mega Platen en CD Beurs plaats.

    Lees meer >>

RSS

Sfeerimpressie Verzamelaarsjaarbeurs

Contactpersoon

Voor meer informatie over de Verzamelaarsjaarbeurs kunt u contact opnemen met Wim Weijmans (Manager Marketing Operations).

Wim WeijmansContactpersoon
Wim Weijmans
E: wim.weijmans@jaarbeurs.nl

T: 030 295 2796

Algemene informatie

Verzamelaarsjaarbeurs

De voorjaarseditie van de Verzamelaarsjaarbeurs vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 april in de Jaarbeurs in Utrecht.
Gelijktijdig vindt ook de Mega Platen en CD beurs plaats.

Openingstijden:
Zaterdag 8 april:
09.00 - 17.00 uur
Zondag 9 april:
10.00 - 17.00 uur
 

Naar website Verzamelaarsjaarbeurs »

Naar website Mega Platen en CD beurs »